Dille Bloemen De leukste, gezelligste, mooiste bloemenwinkels in de Kop van Noord Holland met de origineelste en persoonlijkste bloemcreaties!

In 1992 begon onze droom in Den Helder. Monique Looijesteijn en José Bontje van Haaster (nichtjes van elkaar) begonnen een bloemenwinkel in de Wezenstraat. Het werd een harstikke leuke en gezellige bloemenwinkel, dat werd uitgebouwd tot een begrip in Den Helder. Na een omweg via de Beatrixstraat en weer in de Wezenstraat (andere plek) kwamen we in 2000 in Breezand terecht. Monique stopte en Pierre  Bontje kwam erbij. Beide komen we uit Breezand, Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een leuke, gezellige bloemenwinkel met de meest bijzondere soorten bloemen waar we boeketten, balie abonnementen, rouw- en trouwarrangementen van maken. Beplanting voor kantoren plus onderhoud, je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het regelen.

Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze prachtige bloemenwinkel. En dat in het mooiste dorp van de noordkop gelegen tussen de bollenvelden het is echt een pareltje.

Tot zien en de koffie staat klaar.